engelskrussisk tyrkisk

Teknisk support​

Teknisk support til kunderne er et nøgleord hos Denico

Vi fokuserer på at levere en "pakkeløsning" sammen med vores ingredienser. Med bagrund i vores årlange erfaring indenfor kød applikationsområdet, arbejder vi meget processorienteret med vores kunder, idet vi er bevidste om, at ingredienserne fra vores side kun udgør en del af det samlede "puslespil" for at opnå det bedste resultat. Derfor arbejder vi mere bredt med opgaverne om optimering af kvalitet, smag, tekstur, kost besparelse, holdbarhed osv. ved at indrage hele processen fra kødråvarer, gennem optimering af processen og recepten, indtil et tilfredsstillende resultat er opnået.

​Vores motto og tilgang til nye problemstillinger er: "Det må komme an på en prøve"

Ved at tage udgangspunkt i teorien inden for det levnedsmiddeltekniske område og parre det med vores praktiske erfaringsgrundlag, kører vi ofte nogle mindre scala forsøg i kød laboratorie (Pilot Plant) inden afprøvning af større test hos kunden. Dette giver en meget stor succes rate, der gør at vi sammen kan tage en beslutning på et veldokumenteret grundlag. Vi har erfaret, at kun den bedste tekniske løsning giver et gensalg og gør at vi sammen kan komme videre til næste problemstilling med endnu en langtidsholdbar løsning.

​Er der en teknisk udfordring eller problemstilling hos Jer, så kontakt os gerne for en uforpligtende gennemgang af mulige løsninger.​​

Nyheder​

The secret of the perfect product
06-07-2017
Denico Food Ingredients has a series of innovative and unique solutions for the meat & poultry industry.
Læs hele nyheden
Denico Food ingredients is proud to announce the grand opening of the new production facility Cublend B.V. in Holland
06-07-2017
Cublend is a production facility for dry powder components like spice mixes, herbs and ingredients compounds, and is owned by two partners; Berkenhof Beheer B.V. and Denico Food Ingredients ApS.
Læs hele nyheden
Growing interest in solutions from Denico Food Ingredients
06-07-2017
Denico Food Ingredients is now expanding its exports of functional HALAL solutions to the Meat & Poultry processing industry throughout Europe and Middle East
Læs hele nyheden

Firmainfo

Denico ApS

​F.L. Smidths Vej 12

​8600 Silkeborg

​Denmark

Kontaktinfo

Telefon: 86 82 86 22

E-mail: ingredients@denico.dk